VÅR STORY

IMG_0097

Vi är en medvetet grön familj som lever en grön livsstil. Vi  vill inspirera andra att leva livet fullt ut utan stress, krav och skuld.

Framtill december 2016 hade vår familj levt en relativt grön livsstil och ätit mycket frukt, grönt och bär men livet saknade något.
Vår äldsta dotter hade just fått diagnosen Fibromyalgi och jag (Anna) hade fått en inflammation i sköldkörteln till min redan diagnostiserade Myalgic Encephalomyelitis. Båda barnen drack inte tillräckligt med vatten på dagarna, vi saknade energi, förkylningarna avlöste varandra och huden saknade lyster.

 

En av våra vänner berättade då för oss om ett enkelt sätt att få i sig 30 olika frukter, bär och grönsaker varje dag.

Det var inte helt självklart för oss att lyssna eftersom vi åt mycket frukt, grönsaker och bär redan och hade vid det här laget testat det mesta inom livsstil men efter en närmare titt på forskningen samt insikt i att vi inte fick i oss  7-13 portioner frukt, grönsaker och bär varje dag vilket är rekommenderat blev det självklart.

 

På bara 1 år började vi se och känna en enorm skillnad. Våran hud blev mycket klarare, energin kom tillbaka, vi blev mer aktiva i vardagen, håret blev mycket starkare och fick mer lyster samt symtom som inflammation och värk lindrades avsevärt.

 

Vi kunde aldrig tro att några få förändringar kunde göra så mycket nytta och det blev så mycket billigare att överbrygga våran redan gröna livsstil och näringsintag, med rena näringsämnen av frukt, grönsaker och bär.

Det finns inget så vackert när kroppen fungerar och gör vad den är tänkt att göra för att du ska kunna leva ett underbart liv. En ren livsstil med ren, organisk och giftfri mat och rörelse så mycket som möjligt  är en del av vardagen och har gett oss så mycket mer än vi kunde ha drömt om.

Vi vill nu kunna dela med oss av allt vi kan och som vi har lärt oss och hoppas att vi kan inspirera och hjälpa er på väg mot era egna drömmar.