En hälsosam ungdom

En hälsosam ungdom

Att vara tonårsförälder kan innebära en hel del utmaningar i form av stress, oro, känsla av att tiden är för snabb, att du inte är tillräckligt som förälder utan också fylls med kärlek, skratt, framtidsvision, hopp och äventyr.

Allt vi vill ha är det bästa för våra tonåringar. När allt kommer omkring vill alla föräldrar att de ska bli självständiga individer med drömmar och kunna gå sin egen väg och förändra världen.

Under augusti månad inspirerar vi dig till ett hälsosamt tonårsliv. Detta inkluderar 5 nyhetsbrev / inspirationsbrev, recept på mat och snacks, ord på vägen och några andra små och goda saker.

Många tonåringar kanske inte kan få viktiga näringsämnen, stress i skolan, känna ett tryck från vänner att passa in och stanna uppe sent på kvällarna / nätter och missa viktig samtalstid med sina föräldrar.

Hur gör du för att bygga en sund atmosfär i familjen så att dina barn kan utvecklas och växa?

Glöm inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev / inspiration brev (som är på engelska) såvida inte något annat meddelats till oss. Du kan skicka ett meddelande till oss. Och kom ihåg att den här månadenskampanj är inspiration, baserad på vår kunskap och erfarenhet.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.